از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر میکند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوتهای مهمی با هم دارند. مهمترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.
ویروس آنفلوآنزا در کودکان هم علائم فوق را ایجاد میکند. البته ممکن است کودکان علائم دیگری هم داشته باشند، مثل:
اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.
این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین میروند. شایعترین عوارض عبارتاند از:
هر سال محققان شایعترین سویههای مربوط به آنفلوآنزا را مشخص میکنند تا از آنها برای تهیه واکسن استفاده کنند. واکسن یکی از سادهترین و موثرترین راههای پیشگیری از این بیماری مسری است. با مجله درمانکده همراه شوید تا درباره آنفلوآنزا اطلاعات بیشتری کسب کنید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامهی غذایی گفته میشود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل میرسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش مییابد.
سردرد: سردرد از اولین علائم آنفلوآنزا است. این علامت میتواند با حساسیت به صدا و نور همراه باشد.
اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماریهای شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.
زنانی که در سهماهه دوم یا سوم بارداری خود در فصل آنفولانزا خواهند بود.
استفاده از عسل: عسل نمیتواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در بهبود این واکسن آنفولانزا برای کودکان بیماری نقش مهمی را ایفا میکند.
برای کاهش علائم درد و تب ناشی از آنفولانزا میتوان از مسکنهای بدون نیاز به نسخه استفاده کنید.
زندگی نباتی چیست؟ چه مدت طول میکشد؟ آیا درمان دارد؟ ۱۴۰۱-۱۰-۰۸